Property

Új hatóanyag kalászosokban lisztharmat ellen

Általános információk: 

Hatóanyag: 180 g/l pyriofenon
Formuláció: SC (Szuszpenzió koncentrátum)
Kiszerelés: 1 l
Eltarthatóság: 2 év eredeti csomagolásban
Engedélyszám: 04.2/2425-1/2015 NÉBIH 

A PROPERTY 180 SC - ben található pyriofenon a benzolpyridin hatóanyagcsoportba tartozó gombaölő hatóanyag, mely kiváló hatású a lisztharmatfélék (Erysiphe, Leveillula, Podosphaera, Sphaeroteca stb.) ellen, valamint nagyon jó mellékhatással rendelkezik kalászosokban szeptóriás levélfoltosság ellen. A pyriofenon a növény szöveteibe szívódva, valamint gőzfázisban fejti ki a hatását. A kijuttatás után azonnal kialakul a gázburok és folyamatos védelmet biztosít hosszú időn keresztül. Biológiai hatását tekintve a pyriofenon gátolja a lisztharmatgomba micéliumának növekedését és a spóraképződést.

PROPERTY 180 SC ideális megoldás korai védekezésnél. A kezeléseket a lisztharmat várható megjelenéséhez a - bokrosodás vége egy-két szárcsomós állapotához (BBCH 29-32) – igazítsuk, kombinálva a kalászosokban más betegségek ellen használható hatóanyagokkal pl.: tebukonazol, prokloráz, stb. Utolsó alkalmazási lehetőség a virágzás közepe (BBCH 65 stádium).

PROPERTY 180 SC felhasználható őszi és tavaszi búza, őszi és tavaszi árpa, tritikálé, rozs és zab kultúrákban 0,5 l/ha dózisban 200-300 l/ha vízzel kijuttatva Ajánlatunk az első kezelésre: Property 180 SC 0,5 l/ha + Teson 1 l/ha, mely kombináció biztos és hosszú ideig tartó védelmet biztosít gombabetegségek ellen.

Élelmezés-egészségügyi várakozási ideje: Őszi búza, őszi és tavaszi árpa, rozs, zab, tritikáléesetében az előírt technológia szerinti felhasználással előírása nem szükséges
Munkaegészségügyi várakozási ideje: 0 nap
Forgalmazási kategória: II. forgalmi kategória
Légi kijuttatás: Nem engedélyezett

Felhasználás előtt olvassa el a terméken szereplő címkét és használati útmutatót! Az ember és a környezet veszélyeztetésének elkerülése érdekében tartsa be a használati utasítást!

 

A Property 180 SC az Ishihara Sangyo Kaisha Ltd., Japán, védjegyzett márkaneve.
Teson a Globachem N.V. védjegyzett neve

Designed by Pedro
Scroll to Top